U bevindt zich hier » Home » Behandelingen » Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een mooie, maar ook intensieve periode. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam en wordt je lichaam extra op de proef gesteld.

Vermoeidheid, slapeloosheid, angst voor de bevalling veroorzaken stress in je lichaam. Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen je soms emotioneel in de war brengen. Een ontspannende lichaamsmassage kan fysiek en gevoelsmatig ondersteunend zijn, voor jezelf en de baby. Massage verbetert ook de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor de moeder en het kind.

Daarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en om je te láten verzorgen! Tijdens je zwangerschap is er niets zo verlichtend en ontspannend als een massage. Echter kan een ‘gewone’ massage niet worden gedaan vanwege drukpunten die vermeden moeten worden. Daarom kan je bij VERWEN terecht voor een professionele en betrouwbare zwangerschapsmassage.

Deze massage mag worden ondergaan vanaf de 14e week en uitsluitend indien er sprake is van een gezonde zwangerschap. Mocht je een medische klacht hebben, overleg dan eerst met je arts. Meld deze medische klachten vooraf.

Afspraak maken
Afspraak makenZwangerschapsmassage - Overzicht

De zwangerschapsmasage heeft een positieve werking op de doorbloeding, vochtophopingen (bijv. enkels en voeten), de spieren en de zenuwen. Voor de zwangerschapsmassage wordt de rug ontdaan van dode huidcellen door middel van een rug-scrub. Tijdens de zwangerschapsmassage krijg je eerst een ontspannende rug-, benen- en voetenmassage. Vervolgens komen de armen, het décolleté (indien gewenst de buik) en de hoofdhuid aan de beurt voor een ultieme ontspanning. Ter afsluiting van de zwangerschapsmassage word je ingemasseerd met een ultra hydraterende body creme. De massage wordt gegeven met een zachte massage-olie, zonder essentiele olien. Deze olie is bij uitstek geschikt voor de zwangere vrouw.
€ 45,-
 
 
© Schoonheidssalon Verwen - Skin Care | Nicolaas Beetsplein 7 | Hoogeveen (Drenthe) | 0528-233034